top of page
De Vrije Zwaan

Missie

Jaren terug, tijdens een geleide meditatie, ging ik via een weg met obstakels naar een hoge berg.
Daar mocht ik een geschenk ontvangen dat te maken zou hebben met mijn werk, mijn missie.
Bovenop de berg werd ik verrast door mijn gids Solmar die er uit ziet als de tovenaar Merlijn.
Hij gaf mij een kristal. Toen ik het aannam verschenen de kleuren van de regenboog en heel veel licht.
Hij zei: "Je mag het Licht zijn".  
En dat is ook wat ik in het leven voor anderen wil zijn. In het dagelijkse leven, voor mijn dierbaren en de mensen die ik ontmoet, in mijn werk, in mijn praktijk, op de plekken waar ik mediamieke schilderconsulten geef en met de mediamieke schilderijen die ik maak en de teksten/boeken die ik schrijf.
Het is de grote Bron van Licht en Liefde die mij hierin steunt, met haar helpers, waar ik me op afstem en die mijn licht versterken.  

In mijn praktijk wil ik vrouwen (opnieuw) in hun kracht zetten. Ook breng ik vrouwen graag met elkaar in contact zodat er onderlinge uitwisseling, verdieping en vriendschap kan ontstaan.
De Vrije Zwaan staat voor de ontwikkelingsweg die je als vrouw, maar ook als man in het leven kan gaan:
Van jezelf “een lelijk en onzeker eendje” voelen tot jezelf innerlijk ontwikkelen en uitgroeien tot een mooie, sterke "zwaan" die haar/zijn hart volgt en in zuiverheid eigen keuzes in het leven durft te maken. 


Creativiteit, spiritualiteit en de behoefte om voor anderen iets te kunnen betekenen vormen de rode draad in mijn leven. Door eigen ervaring en in de HBO-opleiding Kunstzinnige Therapie Beeldend (Hogeschool Leiden) heb ik gemerkt dat, wanneer je emoties door stress,  ziekte of problemen de overhand hebben, kunstzinnig bezig zijn een mooi middel is om jezelf te hervinden. Het maakt dat je weer ontspannen raakt, (pieker)gedachten komen tot rust en je komt meer bij je gevoel. Inspiratie gaat weer stromen
Je krijgt nieuwe energie en weer grip op je leven.

Humor, plezier hebben, het leven relativeren en dankbaar zijn voor wat het leven brengt vind ik heel belangrijk. Die elementen voeg ik graag toe in alle workshops en in de persoonlijke begeleiding.

 

Tijdens mijn reis in dit leven ben ik een intensieve weg gegaan, met veel ups-and-downs.
Ik heb daarmee een rijkdom aan kennis en inzichten gekregen waar ik enorm dankbaar voor ben want daardoor kon ik groeien en kwam ik steeds meer in mijn kracht. Maar hierdoor kan ik me ook goed inleven in situaties en uitdagingen die het leven kan hebben voor de vrouwen die op mijn pad komen. 
Nog elke dag leer ik bij, uit boeken en andere media en uit eigen levenservaringen en persoonlijke contacten. 
Naast mijn HBO diploma Vaktherapie beeldend heb ik ook de CIVAS opleiding Lifecoach afgerond. 

 

Individuele begeleiding / Vaktherapie
Wil je graag individuele begeleiding bij het thema wat jou op dit moment bezig houdt?
Dan laat ik je op een speelse, creatieve manier en via gesprekken jezelf opnieuw ontdekken en in je kracht komen. Kies "Vaktherapie" in het menu van deze website om er meer over te lezen. 

Ik sta open voor wederzijdse uitwisseling van behandelingen/workshops/sessies zodat we elkaar ook met gesloten beurs kunnen verrijken. en thema's die er op dit moment in jouw leven zijn.

bottom of page