Aanbod workshops en activiteiten​

Op de diverse tabbladen van dit menu vind je informatie over:

- Creatief vrouwencafé "Kleurrijke Ontmoetingen"
- Workshop "Op doorreis naar jezelf"
- Creatieve High Tea: "What's your cup of tea?"
- Creatieve serie: Worden wie je bent
- Creatieve therapiegroep
- Workshop Intuïtief schilderen
- (Therapeutisch) Gezelschap te huur voor oudere dames

 

De workshops hebben een speels karakter maar er is ook ruimte voor diepgang. In alle workshops staan de ontmoeting met jezelf en jouw persoonlijke thema centraal. Er wordt met elkaar gedeeld in de groep, wat zorgt voor herkenning en erkenning.

Je hoeft geen creatief talent te hebben om mee te kunnen doen. Het gaat niet om het resultaat van wat je maakt. Het gaat er vooral om wat je er tijdens het maken aan beleeft en de inzichten en inspiratie die het je brengt. En dat kan wel hele bijzondere resultaten opleveren en ervoor zorgen dat je werk uiteindelijk toch een mooi plekje bij je thuis krijgt.


Als HBO-opgeleid kunstzinnig therapeut zorg ik voor een veilige sfeer en persoonlijke aandacht en begeleiding. De deelnemers kunnen elkaar aanvullen en zo kan er verdieping plaatsvinden.
Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de workshops en activiteiten mooie nieuwe vriendschappen ontstaan. De workshops zijn ook een mooie invulling voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen. 

Van alle workshops gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel: creatieve projecten voor minder bedeelde kinderen in Nederland. Het is een initiatief dat ik zelf in ontwikkeling heb.

© 2019 De Vrije Zwaan