The-Art-of-Healing

De kunst van het helen

Op intuïtieve en mediamieke manier maak ik schilderingen waar een helende werking van uitgaat. Bij het maken stem ik me af op jou of de persoon voor wie het werk bedoeld is. Door gebed vraag ik mijn gidsen, engelen en helpers uit de goddelijke wereld mij hierbij te helpen.
Ik laat me leiden en zo maak ik een schildering waarin kleuren, figuren en symbolen verschijnen die een speciale betekenis hebben voor de persoon voor wie het werk bedoeld is. Ik bedenk niets, het ontstaat. Keer op keer ben ik verwonderd en dankbaar voor het resultaat.

Alle figuren die je in de schildering ziet zijn boodschappers van het licht met een liefdevolle aanwezigheid. Vaak zjjn het gidsen en engelen, maar het kan ook gebeuren dat jij zelf in de schildering verschijnt. Of mensen of dieren die jou dierbaar zijn, overleden of gewoon uit je huidige leven. Je krijgt van mij een uitleg van de symboliek en als je zelf naar de schildering kijkt kan je daarin mogelijk nog meer ontdekken.

 

 
Werk uit voorraad of in opdracht
Ik maak werk op voorraad dat ik verkoop via Internet, winkels, praktijken of via spirituele beurzen. Ook maak ik persoonlijke schilderijen in opdracht.

​​

(Verkoop-)expositie in winkels en praktijken
Heb je een winkel waar mijn schilderijen een mooie aanvulling zouden zijn op de inrichting of artikelen die je verkoopt?
Heb je een beroepspraktijk en ben je op zoek naar een schilderij voor in je (wacht)ruimte, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ik kan het schilderij helemaal op maat voor je maken wat betreft kleur, afmeting en prijs. Maar je kan ook een schilderij van me huren tegen een vriendschappelijke prijs. Mocht het schilderij via jou verkocht worden, dan ontvang je een interessante provisie (en een nieuw schilderij om te huren).

Illustraties voor jouw boek of website
Spreekt mijn werk je aan?
Vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Van al mijn schilderijen en overige inkomsten gaat een deel naar een goed doel. Het is een creatief project voor minder bedeelde kinderen in Nederland dat ik zelf in ontwikkeling heb.


Heb je vragen, bel of mail me gerust.

© 2019 De Vrije Zwaan