Werk deelneemster

Creatief vrouwencafé
"Kleurrijke ontmoetingen"

 

 

Inspirerende workshops in de vorm van een creatief vrouwencafé. Kleurrijk omdat er een gevarieerd gezelschap aan meedoet en er gewerkt wordt met kleurrijke materialen.
De onderlinge ontmoeting en uitwisseling staan centraal.

Naar aanleiding van een thema, vraag, uitdaging of wens die er op dit moment in je leven speelt ga je (intuïtief of figuratief) schilderen of tekenen,  bijenwas schilderen, boetseren, speksteen bewerken of een collage maken. Ik help je bij het gebruik van materialen en technieken.
Heb je niet zelf een actueel thema en wil je gewoon eens nieuwe materialen en technieken ontdekken, ook dan kan je meedoen.
Ik ben HBO-opgeleid kunstzinnig therapeut en kan jou helpen om je weg in het creatieve te vinden. 
Je hoeft geen creatief/kunstzinnig talent of ervaring te hebben om mee te kunnen doen.

Ik begeleid het geheel met een inleidende meditatie.
Tussendoor  zijn er mooie gedichten, inspirerende teksten en
kan je intuïtief een kaartje trekken uit diverse sets.

Ik wil benadrukken dat het niet speciaal gaat om mooie werkstukken maken. Het gaat vooral om wat je er tijdens het maken aan beleeft en de inspiratie of inzichten die jouw werk en deze ontmoetingen brengen. (En dat kan prachtig zijn!)

 

 

Tijdsduur workshop : 2½ uur
Bijdrage € 25,-- per persoon, per keer inclusief gebruik materialen*, alcoholvrije drankjes en wat lekkers.

(*Kleine canvasdoeken  24 x 30 cm zijn bij de prijs inbegrepen, mocht je daarmee willen werken. Voor een groter canvasdoek geldt alleen in deze workshop een bijbetaling).


Voor vrouwen met een klein inkomen heb ik een speciale
aanbieding: Kom je samen met drie vriendinnen (of meer) die wel de normale workshopprijs betalen, dan is voor jou de workshop GRATIS.

 

Je bent van harte welkom! Graag vooraf aanmelden via het formulier op de pagina "Contact".
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6.

Van alle workshops gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel: creatieve projecten voor minder bedeelde kinderen in Nederland. Het is een initiatief dat ik zelf in ontwikkeling heb.

© 2020 De Vrije Zwaan