Met diepgang, gezelligheid én humor...

 

Met dank aan www.epictas.nl
voor de illustratie

 “Hoe gevangen het lichaam ook is, met de geest kun je vrij bewegen, kun je op reis gaan.”

"Gezelschap te huur*"

Therapeutische begeleiding en gezelschap
bij u thuis.
(
*Voor uitgebreide gesprekken, verhalen/gedichten voorlezen, schilderen, tekenen en andere kunstzinnige handwerkvormen, samen kijken naar kunst, muziek luisteren, wandelen in de natuur, museumbezoek, dagje uit, etc.)

Vanuit mijn persoonlijke drijfveer om in het leven iets voor anderen te kunnen betekenen en mijn professionaliteit als HBO-opgeleid kunstzinnig therapeut, kom ik met mijn initiatief “Gezelschap te huur” bij (oudere) dames aan huis.
Gezelligheid en diepgang staan hierbij centraal.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom vrouwen mijn gezelschap inschakelen. Zoals: het oplossen van een stukje eenzaamheid, bemoediging bij ziekte, ter ondersteuning bij verlies van een dierbare, om handvatten aangereikt te krijgen om opnieuw zin te geven aan het leven, etc.
Ik wil vrouwen graag emotioneel tot steun zijn.
Daarnaast bied ik de mogelijkheid om samen (culturele) activiteiten  te ondernemen die ontspanning geven, verwondering en voldoening. Wanneer er ontspanning is kan er innerlijke rust ontstaan. Innerlijke rust verzacht emotionele en lichamelijke pijn en geeft nieuwe inzichten, moed en grip op het bestaan.

In elke vrouw van gevorderde leeftijd zit diep van binnen een jongere vrouw die nog nieuwe dingen wil beleven en zo veel mogelijk wil genieten. Alle activiteiten stem ik af in overleg en op de persoonlijke interesse, wensen en behoeften.  

Ik kom graag bij u aan huis voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Het tarief voor mijn therapeutisch gezelschap met geesteiijk verzorgende en culturele activiteiten is
€ 80,-- per dagdeel van tweeëneenhalf uur.


 

© 2020 De Vrije Zwaan